Excursió d’un dia a la Costa Brava

Plaça de Catalunya, 20, 08002 Barcelona, España
Desde/per persona
85.00
 • Excursions d'un dia
 • Visites Guiades
 • Audioguia
 • Confirmació al moment
 • Guia turistic
 • Transport inclòs
 • Wi-Fi gratuït

Costa Brava full day tour 2.JPG
Costa Brava full day tour 3.JPG
Costa Brava full day tour 4.JPG
Costa Brava full day tour 5.JPG
Costa Brava full day tour 6.JPG
Costa Brava full day tour 7.JPG
Costa Brava full day tour 8.JPG
Costa Brava full day tour 9.JPG
Costa Brava full day tour 10.JPG
Costa Brava full day tour 11.JPG
Costa Brava full day tour 12.JPG
Costa Brava full day tour 13.JPG

Descripció

En aquest viatge visitarem la Costa de Girona, batejada, fa 100 anys, com la Costa Brava. Aquest nom és degut als abruptes paisatges que caracteritzen bona part de la zona de la costa, formada per petites cales, envoltades de pins i banyades per aigües transparents.

La seva riquesa i bellesa natural és particularment evident en alguns territoris i zones protegides, com el Parc Natural Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà i la Reserva Marina de les Illes Medes.

La Costa Brava és també famosa pels seus pobles. Aquells que en el passat foren petits pobles de pescadors, amb petites cases de parets blanques i carrerons estrets, encara conserven el seu particular encant.

Al llarg dels anys, aquesta zona ha estat un punt d’entrada, trànsit i assentament de diferents cultures i civilitzacions. Cada una d’elles ha anat deixant la seva empremta fins a l’actualitat, prova d’això són els jaciments grecs i romans d’Empúries.

La nostra intenció és ensenyar-te en un dia els llocs més representatius, emblemàtics i de bellesa incomparable per donar-te una idea del que és la Costa Brava i el que representa. És una experiència que no et pots perdre si visites Catalunya.

PROGRAMA

Agafarem l’autopista i cap als voltants de les 10.15 del matí arribarem a Calella de Palafrugell, petit poble de pescadors, que avui en dia conserva les característiques tradicionals del passat. És un poble d’extraordinària bellesa, tant des d’un punt de vista arquitectònic com paisatgístic, esquitxat de petites cales, que es converteixen en una fusió incomparable de mar i terra.

Tindrem temps lliure per visitar el poble, gaudir del paisatge i fer boniques fotografies.

A les 11.00 hores aproximadament, començarem una ruta a peu per Camins de Ronda, que ens conduirà a la veïna població de Llafranc. El trajecte és d’uns 30 minuts, i és apte per a totes les edats, pla i res difícil.

Els Camins de Ronda voregen tota la Costa Brava i, antigament, s’utilitzaven per controlar el contraban marítim.

Llafranc és també un altre poble mariner petit, elegant i captivador, amb tots els encants d’aquests pobles costaners.

Al migdia ens aproparem a Pals, poble situat a l’interior i situat sobre un turó. El poble està integrat gairebé íntegrament dins d’un impressionant conjunt medieval. A la part superior hi ha una torre del segle XII cilíndrica, visible des de lluny i es presenta com una gran terrassa amb vistes privilegiades de la Costa Brava i el seu entorn.

Passejant pels carrers empedrats de la ciutat, sentirem retrocedir en el temps. Arcs de mitja punta, façanes amb finestres ogivals, balcons de pedra: tot perfectament conservat.

La següent parada del nostre viatge serà L’Estartit, poble costaner amb un important port internacionalment famós per ser un conegut centre de busseig, ja que l’arxipèlag de les Illes Medes està situat a un quilòmetre de la costa i el port.

Les Illes Medes són de gran interès per la gran varietat de flora i fauna que habita en tota la seva zona marítima, amb més de 1.200 espècies classificades. L’ecosistema ha estat considerat com la millor reserva del Mediterrani Occidental. Va ser declarat Parc Natural Nacional Protegit.

Tindràs temps lliure per dinar i passejar pel poble i a les 15.00 embarcarem a bord del Nautilus, vaixell dotat de visió submarina.

La visita dura aproximadament 1 hora i mitja. Primer ens dirigirem a les Illes perifèriques. Les imatges ja en si mateix són espectaculars, però també a través de la cabina submergida amb grans finestrals, es pot gaudir d’una visió excepcional d’un fons marí ple de vida, com si estiguéssim bussejant! La ruta continua fins als espectaculars penya-segats de la Serra de Montgrí: accessibles només per mar, representen una de les zones més verges de la Costa Brava.

La nostra última parada serà a les enormes ruïnes greco-romanes d’ Empúries, on arribarem al voltant de les 17.00 h. Allà començarem una excursió guiada per tot el lloc, l’únic a Espanya on conviuen les restes d’una ciutat grega amb una altra romana. Empúries també està situat en un entorn privilegiat, just davant del mar.

En la ciutat grega podrem admirar les restes de la muralla urbana, l’Acròpolis, la plaça del mercat i els nombrosos edificis.

En la ciutat romana destaca un pis de mosaic en excel·lents condicions, el fòrum, les restes d’un amfiteatre, diverses estàtues i vestigis de la xarxa de carrers.

Preu reduït

 • Nens: gratuït per a nens menors de 6 anys

Destacat

 • Descobreix en un dia els llocs més representatius de la Costa Brava
 • Admira la bellesa d'alguns territoris i àrees protegides
 • Passeja per pobles pintorescs
 • Explora les extenses ruïnes greco-romanes d'Empúries
 • Totes les explicacions donades per la guia durant aquest viatge són en anglès i espanyol. També disponible és un servei gratuït d'audioguia en italià, alemany, francès, xinès, portuguès i rus

Horari

Lloc de trobada

Plaça Catalunya, 20, 08002 Barcelona, Espanya

Disponibilitat

 • Tots els dimarts i divendres a les 8.30, de maig a octubre
 • Recomanem estar al punt de sortida 15 minuts abans
 • El recorregut acaba a les 18.00 h i es torna a Barcelona, on s'arriba, aproximadament, a les 20.00h a Plaça Catalunya

Duració

12 hores i 30 minuts


Inclòs

 • Autocar confortable amb Wi-Fi gratuït
 • Guia acompanyant
 • Tiquets per al vaixell Nautilus
 • Entrada a les ruïnes d'Empúries
 • Impostos