• Home
  • Avís legal i Condicions Generals

Avís legal i Condicions Generals

Avís Legal i Condicions Generals

El site Tours.cat amb url http://www.tours.cat (en endavant, el lloc web) és propietat de Pixeldreams, C.B (des d’ara Tours.cat)

A continuació s’exposen els termes i condicions d’ús del lloc, en compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI) li informem de les següents dades:

Tours.cat
Pixeldreams, C.B
Jaume I el Conqueridor, 9
43540 Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)
NIF E-43841477
info (arroba) tours.cat

Els drets de propietat intel•lectual del web, disseny gràfic i codi, són titularitat de Tours.cat o d’aquells que els han cedit a Tours.cat per a la seva utilització i no es permet la reproducció total o parcial d’aquesta web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, sense el permís previ i per escrit del seu titular, TOURS.CAT.

Tours.cat. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir, ni dels defectes tècnics, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació i de les matèries contingudes en el seu lloc web. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través d’http://www.tours.cat, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de TOURS.CAT ; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d’aquesta informació.

Tours.cat no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés al website http://www.tours.cat i / o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.

Tours.cat. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el Web-Site http://www.tours.cat.

Tours.cat no es fa responsable de la privacitat o del contingut dels llocs amb els quals es mantenen enllaços. La informació que els usuaris donin en aquestes pàgines, mitjançant l’emplenament de formularis o en la realització de compres, és administrada pels seus responsables. Es recomana, per evitar qualsevol problema, informar-se en relació a les polítiques de privacitat d’aquests llocs.

Tours.cat. no es fa responsable de l’ús il•legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el website http://www.tours.cat. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les que pugui accedir-se des http://www.tours.cat.

L’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext inclosos en el website http://www.tours.cat

Condicions generals de venda de serveis turístics

TOURS.CAT ha desenvolupat el present Lloc Web per oferir als usuaris un servei de reserva d’activitats, excursions i visites guiades a Catalunya.

En contractar els serveis del lloc web, els Usuaris accepten les presents condicions generals d’ús, les quals defineixen els drets i obligacions de TOURS.CAT i els Usuaris en el marc del Lloc Web.

Aquestes són les úniques condicions generals d’ús aplicables a l’ús del lloc web (sense perjudici que per a determinats serveis podrien existir condicions particulars)

Aquests serveis turístics no són prestats per Tours.cat sinó per l’empresa organitzadora de l’experiència i que consta en cadascuna de les ofertes, sent elles les responsables de la correcta prestació del servei. Tours.cat ofereix exclusivament el seu sistema per a la reserva dels serveis dels diferents proveïdors.

La venda s’entén realitzada en el domicili social de cada venedor i el comprar a través d’aquest portal implica l’acceptació de les condicions generals i particulars. És el proveïdor qui podrà emetre factura

Les reserves que cada Usuari realitzi a través del lloc web estan subjectes a les condicions específiques que li siguin d’aplicació a cada activitat, excursió o visita guiada.

El temps d’antelació mínima per a cada reserva varia en funció de l’activitat, excursió i / o visita guiada que es desitgi reservar.

El punt de trobada, la data, l’horari, la durada i tota la informació de l’activitat, excursió i / o visita guiada reservada, està detallada en la fitxa de descripció de cada servei, i també en el email de confirmació.

Si hi ha alguna qüestió en relació amb el servei reservat, per ejemplp amb el punt de trobada, l’usuari podrà contactar amb el proveïdor al telèfon de contacte que apareix a la confirmació.

Cada producte pot tenir una política de cancel•lacions específica.

Les compres efectuades en aquesta web, mitjançant targetes o transferències emeses per qualsevol financera nacional o estrangera en què s’efectuï l’autenticació de la identitat del titular de la targeta, són gestionades per les diferents entitats bancàries. Com a norma general tots els pagaments s’han d’efectuar en euros, independentment del sistema de pagament i país procedent de la compra.

Exclusió de responsabilitat: Tours.cat no es fa responsable en casos de cancel•lacions realitzades fora de termini segons la política de cancel•lació aplicable a cada servei, retards o errors comesos per part de l’usuari (puntualitat o retard), no presentació de bo imprès o mòbil segons el cas, danys, robatoris, lesions o accidents que pugui patir l’usuari, de les condicions meteorològiques, de la qualitat del servei.

Les presents Condicions Generals d’Ús es regiran per la legislació espanyola. En cas de litigi sobre la interpretació, execució o validesa d’aquestes Condicions Generals d’Ús, seran competents els Jutjats i Tribunals de Tarragona. Informem que segons l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524-2013, s’ha facilitat per part de la Comissió Europea una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http: //ec.europa. eu / consumers / ODR.

DE CONFORMITAT AMB L’ANTERIOR, i mitjançant L’ACCEPTACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS GENERALS D’ÚS, DELS USUARIS DECLAREN HAVER LLEGIT I ACCEPTAT LES MATEIXES